- REKLAMA -
14 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Ugostitelji iz Prijepolja traže produžetak radnog vremena: Zbog novonastale situacije prinuđeni na...

Ugostitelji iz Prijepolja traže produžetak radnog vremena: Zbog novonastale situacije prinuđeni na otpuštanje radnika

- REKLAMA -

Prijepolje – Prijepoljski ugostitelji podneli su inicijativu Opštinskom štabu za vanredne situacije sa zahtevom da se izmeni Zaključak od 7. jula ove godine, po kome je radno vreme ugostiteljskih objekata, zbog novonastale epidemiološke situacije, skraćeno do 22.00 sata.

Potpisnici inicijative, njih 14, navelo je da se samo oni zapošljavaju oko 100 osoba i da se od toga hrani preko 300 članova porodica.

„Loše poslujemo zbog aktuelne situacije i u problemu smo za davalje ličnog dohotka, plaćanja poreza i doprinosa. Zbog situacije u kojoj smo se našli prinuđeni smo i na otpuštanje radnika. S obrzirom da se popravila epidemiološka situacija zahtevamo izmenu radnog vremena, trgovinskih i drugih objekata tako da ogu raditi do 00:00 časova. Prema odluci Štaba za vanredne situacije odlluke za produženje radnog vremena donete su opštinama Priboj, Požega, Nova Varoš, Novi Pazar”, navodi se u zahtevu.

RINA

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
14 ° C
14 °
14 °
58 %
0.5kmh
0 %
Pon
14 °
Uto
26 °
Sre
21 °
Čet
18 °
Pet
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime