- REKLAMA -
20 C
Užice
Početna Srbija i region U Užicu se pazare proizvodi sa akcije Bolja cena

U Užicu se pazare proizvodi sa akcije Bolja cena

- REKLAMA -

Dvadeset prehrambenih proizvoda sa oznakom Bolja cena od jutros su na sniženju i u Užicu se od danas mogu kupiti u Idei i Maksiju na Gradskom trgu, a kako je novinar Radio Lune na terenu saznao vlada veliko interesovanje za ove proizvode u Idei.

Novinar Radio Lune u toku prepodneva obišao je radnju Maksija kod hotela Palas, Aman, Ideu i Maksi na Gradskom trgu i na licu mesta se uverio da se proizvodi iz akcije Bolja cena od jutros mogu pazariti u Idei i Maksiju na Trgu, dok proizvoda iz ove akcije još uvek nema u Amanu i Maksiju kod Palasa.

U pomenutim radnjama nisu želeli da daju izjave i nije bilo dozvoljeno slikanje proizvoda sa ove akcije.

Ipak saznali smo i videli da je u Idei jedan poseban raf odvojen za neke od proizvoda sa akcije Bolja cena i moglo se primetiti da je do 12 sati, u trenutku kada smo bili u radnji, taj raf poluprazan. Na papiriću gde je ispisana cena proizvoda naznačen je naziv akcije, Bolja cena, a utisak je da je to malo slabije uočljivo. Na tom rafu nalaze se toalet papir, sapuni, kupke za tuširanje, mleko, jogurt, parizer, dok je ostatak proizvoda koji su na ovoj akciji razmešten na drugim policama u radnji. Svi artikli sa ove akcije nalaze se u radnji i dostupni su kupcima. Čuli smo da su se građani raspitivali za te proizvode i da su ih kupovali.

U Maksiju kod hotela Palas nismo uočili proizvode iz akcije koju je prošlog petka najavio predsednik Aleksandar Vučić, dok u njihovoj drugoj radnji na Trgu ima proizvoda iz ove akcije. Može se videte da su proizvodi označeni većom karticom sa logom Bolja cena i lako ih je pronaći. Proizvodi se mogu naći u okviru određenih kategorija, mleko i mlečni proizvodi, kućna hemija, među mesnim prerađevinama i ostalo. U Amanu danas nema proizvoda sa akcije Bolja cena, a saznali smo da su građani jutros pitali za te proizvode. Međutim trgovci nemaju informaciju kada će dobiti te proizvode.

Kako je prošlog petka najavio predsednik Aleksandar Vučić 20 proizvoda sa oznakom Bolja cena će se po nižim cenama moći kupovati do 31. decembra, a među njima su mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša.

U Maksi aplikaciji nalazi se deo sa oznakom Bolja cena preko koje se kupci mogu informisati o cenama i artiklima koji se nalaze u okviru ove akcije.

Koji proizvodi će biti sniženi od srede u prodavnicama?

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20 ° C
20 °
20 °
59 %
1.5kmh
5 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime