- REKLAMA -
23.5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug U Užicu će biti predstavljen Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima

U Užicu će biti predstavljen Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima

- REKLAMA -

Sredstva su namenjena za nabavku opreme i uvođenje usluga što će doprineti većoj produktivnosti, uvođenju inovacija, poboljšanju kvaliteta postojećih ili razvoja novih proizvoda, a najvažnije, otvaranju novih radnih mesta, istakla je Olivera Kostić

Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim preduzećima za dodelu bespovratnih sredstava biće predstavljen 8. juna u 10 časova u Visokoj poslovno – tehničkoj školi strukovnih studija u Užicu (Trg Svetog Save 34).

foto izvor: EU PRO

Olivera Kostić, menadžerka sektora za mala i srednja preduzeća u programu EU PRO istakla je da je cilj ovog poziva pružanje podrške malom biznisu koji je ključan povećanje zaposlenosti.

Kostić je dodala i da su sredstva namenjena za nabavku opreme i uvođenje usluga što će doprineti većoj produktivnosti, uvođenju inovacija, poboljšanju kvaliteta postojećih ili razvoja novih proizvoda, a najvažnije, otvaranju novih radnih mesta.

U okviru poziva podržaće se novoosnovana preduzeća koja su registrovana između 1. januara 2016. godine i 31. decembra 2017. godine i preduzeća koja posluju od tri do pet godina, odnosno registrovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2015. godine.

Više informacija o samom pozivu na sajtu EU PRO-a: Javni poziv za podnošenje predloga projekata za nabavku opreme i uvođenje usluga za preduzetnike, mikro i mala preduzeća.

foto izvor: EU PRO

Poziv je otvoren je do 6. jula.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
scattered clouds
23.5 ° C
24.5 °
23.2 °
50 %
2.1kmh
40 %
Sre
23 °
Čet
24 °
Pet
26 °
Sub
24 °
Ned
23 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

80 komentari

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime