- REKLAMA -
5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

Turističkom udruženju Gostilje priznanje za pouzdano i odgovorno poslovanje

- REKLAMA -

Turističko udruženje Gostilje je dobilo sertifikat kojim se potvrđuje da je među najpouzdanijim organizacijama na tržištu i da se ističe odgovornim poslovanjem.

To priznanje kompanije za pouzdanost CompanyWall d.o.o. izdaje se isključivo organizacijama koje svojim poslovanjem ostvaruju visoke ekonomske kriterijume i druge poslovne standarde, navode iz Turističke organizacije Zlatibor.  

Objašnjavaju da sertifikat omogućava prepoznavanje najpouzdanijih organizacija na srpskom tržištu.

–     Dobijenim priznanjem TU Gostilje dokazuje da je među najkonkurentnijim domaćim organizacijama koje svojim poverenjem i ugledom na tržištu određuju standarde pouzdanog poslovanja drugih organizacija, poručuju iz TO Zlatibor.

 

Turističko udruženje Gostilje s uspehom upravlja vrlo posećenim vodopadom, koji predstavlja jednu od najatraktivnijih hidroloških vrednosti Zlatibora. Tu se voda Gostiljske reke, uzvodno od njenog ušća u reku Katušnicu, obrušava sa 20 metara visoke krečnjačke litice, formirajući tako jedinstven i impresivan vodopad. Čitav prostor okolo predstavlja malu oazu netaknute prirode koju odgovorno održava TU Gostilje, navode iz Turističke orgnaizacije Zlatibor podsetivši da se nedaleko od te prirodne turističke atrakcije nalaze i veliki bazen napunjen izvorskom vodom i sportski tereni.

–   Turističko udruženje Gostilje s uspehom je radilo i na uređenju pešačkih staza, ograda, dečjeg igrališta i drugih sadržaja u ovom sve posećenijem zlatiborskom selu, dodaju iz TO Zlatibor istakavši da je to udruženje odgovornim poslovanjem doprinelo raznovrsnosti i bogatstvu turističke ponude Zlatibora.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
5 ° C
5 °
5 °
65 %
1kmh
0 %
Pet
6 °
Sub
6 °
Ned
7 °
Pon
2 °
Uto
-4 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime