- REKLAMA -
1.8 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Turistička organizacija Zlatibor na Adi Ciganliji obeležila Svetski dan turizma

Turistička organizacija Zlatibor na Adi Ciganliji obeležila Svetski dan turizma

- REKLAMA -

Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, a sa njom i Turistička organizacija Zlatibor, učestvovali su na manifestaciji obeležavanja Svetskog dana turizma na Adi Ciganliji, jednoj od najpoznatijih turističkih atrakcija Beograda.

Foto TO Zlatibor

Foto TO Zlatibor

  • Izlagači su bili: Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija u okviru koje je nastupila i Turistička organizacija Zlatibor, Dunavski centar za kompetenciju, Muzej iluzija i JP Ada Ciganlija, kao domaćin ove manifestacije Takođe, predstavili su se i članovi Nacionalne asocijacije za stare i umetničke zanate i domaću radinost Naše ruke koji su deci i mladima priredili radionice tradicionalnih i starih zanata, izvestili su iz TO Zlatibor.

Posetioci današnje manifestacije obeležavanja Svetskog dana turizma na samom ulazu u Adu Ciganliju mogli su uživati u bogatom muzičkom programu sa različitim izvođačima dok su na velikom ekranu centralne bine emitovani promotivni filmovi destinacija izlagača.

  • Bila je to sjajna prilika da se građanima glavnog grada Zlatibor, kao draga i uvek aktuelna destinacija, učini još bližim i upoznaju sa bogatom turističkom ponudom i jesenjim popustima, odnosno mogućnostima odmora u toku jeseni na „zlatnoj planini“. Pored toga, zajednički i sa zadovoljstvom je u danu kada se slavi turizam poslata poruka svih izlagača i organizatora o društvenoj, kulturnoj, političkoj i ekonomskoj vrednosti turizma, kao i doprinosu koji ovaj sektor može dati u procesu ostvarenja ideje održivog razvoja, postala još vidljivija, naveli su iz TO Zlatibor.

Grad Beograd, Sekretarijat za privredu i Javno preduzeće Ada Ciganlija kao domaćini, uz podršku JKP Beogradske pijace i drugih partnera, organizovali su o prezentaciju turističke ponude Ade, kao i cele Srbije.Svetski dan turizma, inače, obeležava se 27. septembra.

Zlatiborska mlekara osvojila nagradu za inovativnost u proizvodnji tradicionalne srpske hrane 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
1.8 ° C
1.8 °
1.8 °
87 %
1.5kmh
77 %
Pon
2 °
Uto
4 °
Sre
3 °
Čet
3 °
Pet
5 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime