- REKLAMA -
12.6 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Tri medalje za atletičare AK Užice

Tri medalje za atletičare AK Užice

- REKLAMA -

Članovi Atletskog kluba Užice su na Svetosavskoj trci u Valjevu osvojili tri medalje. Marko Mićević je u trci atletskih škola zauzeo prvo mesto u trci na 300 metara, Mihajlo Jakšić je bio drugi u trci mlađih pionira na 400 metara, dok je Lazar Cukavac osvojio drugo mesto u trci pionira na 600 metara.

Na takmičenju je učestvovala i Tijana Cukavac, koja je u trci atletskih škola na 300 metara osvojila sedmo mesto.

Već tradicionalno takmičari AK Užice učestvuju na Atletskoj trci u Valjevu koja je posvećena Svetom Savi I postižu dobre rezultate

-Mislim da smo mogli da ostvarimo još bolji uspeh. Tu prvenstveno mislim na Mihajla Jakšića i Lazara Cukavca. Mihajlo Jakšić je rođen da trči duže deonice, tako da mu je ova deocnica od 400 metara predstavlja, da kažem hendikep to jest bila mu je kratka, ali to je samo žal za još jednom titulom koju je mogao da osvoji. Ja se za njega ne plašim jer dobro i marljivo trenira, tako da ne brinem za njegov atletski napredak. On će sledećeg vikenda na Prvenstvu Srbije pokazati svoje pravo lice. Mnogo sam zadovoljan radom i zalaganjem koje pokazuju Lazar, Mihajlo i sve bolji Marko tako da će iz toga, iz te dobre grupe,  proisteći dobri rezultati. Samim tim Atletski klub Užice će u narednom periodu ponovo biti na visokom mesto atletske mape Srbije, naveo je Željko Čeliković trener AK Užice.

Sledećeg vikenda članov AK Užice učestvuju na Prvenstvu Srbije za mlađe i starije pionire koje će se održati u Beogradu u atletskoj dvorani.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
12.6 ° C
12.6 °
12.6 °
70 %
4kmh
100 %
Sub
13 °
Ned
12 °
Pon
7 °
Uto
1 °
Sre
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime