- REKLAMA -
11 C
Užice
Početna Naslovna TO Zapadna Srbija dobitnik nagrade za unapređenje regionalnog turističkog proizvoda

TO Zapadna Srbija dobitnik nagrade za unapređenje regionalnog turističkog proizvoda

- REKLAMA -

Turistička organizacija Zapadna Srbija dobila je na Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci nagradu za unapređenje regionalnog turističkog proizvoda.

Regionalni turistički proizvod predstavlja turističku ponudu više zemalja naše regije koja će kao objedinjena nastupati na međunarodnim sajmovima turizma, a naša regija sa lokalitetima kao što su Tara, Zlatibor, Golija i Mokra Gora prednjači u doprinosu regionalnom turističkom proizvodu.

-Možemo reći da je ova nagrada rezulat našeg dugogodišnjeg rada u TO Zapadna Srbija. Cilj ovakvih sajmova je da se stvaraju regionalni turistički proizvodi koji će obuhvatati više zemalja sa prostora Zapadnog Balkana i prezentovati ovaj proizvod na međunarodnom tržištu, rekao je za Radio Lunu Miroslav Rađen, direktor TO Regije Zapadna Srbija.

Tokom sajma dodijeljene su nagrade u devet različitih turističkih kategorija, te je tako nagrada za najbolju turističku agenciju godine dodijeljena turističkoj agenciji KonTiki Travel d.o.o. Banjaluka.

Priznanje za doprinos očuvanju i zaštite prirode dobio je Nacionalni park Una, dok je nagrada za doprinos razvoju banjskog turizma dodijeljena Zdravstveno-turističkom centaru Banja Vrućica.

Priznanje za doprinos razvoju manifestacionog turizma dodijeljeno je Turističkoj organizacije Herceg Novi, dok je nagrada za kvalitet poslovanja u hotelijerstvu pripala Sava Hotels & Resorts – hotelska grupacija, a priznanje za najbolju investiciju u oblasti turizma dobio je Olimpijski centar Jahorina, Pale.

Posebno priznanje za lidera na tržištu nekretnina pripalo je New Life Turkey, a nagradu za doprinos u organizaciji sajma dobila Opština Nikšić.

Treći Međunarodni sajam turizma održan je od 10. do 12. marta, na njemu je učestvovalo 110 izlagača i više od 450 učesnika i okuplja radnike u turizmu iz regiona.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
11 ° C
11 °
11 °
61 %
8.5kmh
100 %
Pet
11 °
Sub
14 °
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
17 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime