- REKLAMA -
12.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Stanje na putevima: Produženi radovi na deonici Sušica – Zlatibor, Ćaldov vijadukt

Stanje na putevima: Produženi radovi na deonici Sušica – Zlatibor, Ćaldov vijadukt

- REKLAMA -

Produžetak radova na državnom putu I B reda broj 23, deonica Sušica – Zlatibor: Produžavaju se do 30.10.2021. godine, radovi na rehabilitaciji mosta i kolovoza u zoni mosta na državnom putu I B reda broj 23, na deonici Sušica – Zlatibor, Ćaldov vijadukt. U zoni radova, kod tunela Palisad, postavljena je odgovarajuća saobraćajna signalizacija i jedna traka je zatvorena, dok se saobraćaj odvija dvosmerno dvema slobodnim saobraćajnim trakama. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja u zoni radova.

Radovi na državnom putu I B reda broj 23, Gračanica, Prijepolje:Do 31.12.2021. godine izvodiće se radovi na sanaciji klizišta Gračanica na delu državnog puta I B reda broj 23, na deonici Mijoska – granični prelaz Gostun. U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je deonica Кolovrat – Jabuka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Radovi na državnom putu II A reda broj 194, deonica Кokin Brod – Pribojska Banja: Na državnom putu II A reda broj 194, na deonici Кokin Brod – Pribojska Banja, u vremenskom periodu od 7 do 16 časova, izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza.
Tokom izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.Planirani rok trajanja radova je do 31.12.2021. godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izmena režima saobraćaja na delu državnog puta II A reda broj 170, na deonici Rogačica-Debelo Brdo,mesto Ovičinja: Na snazi je izmenjen režim saobraćaja na delu državnog puta II A reda broj 170, na deonici Rogačica-Debelo Brdo,mesto Ovičinja (ispod „Kapije Podrinja“ ) zbog urušavanja potpornog zida usled velikih količina voda. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila regulisan semaforskom signalizacijom. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: JP Putevi Srbije 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
12.9 ° C
12.9 °
3.4 °
57 %
3.1kmh
0 %
Čet
21 °
Pet
20 °
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
2 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime