- REKLAMA -
26 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Srbija Voz: Zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi moguć povratak novca za...

Srbija Voz: Zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi moguć povratak novca za karte

- REKLAMA -

Kompanija Srbija Voz saopštila je juče da putnici mogu dobiti novac za vozne karte koje nisu iskorišćene zbog prekida saobraćaja na barskoj pruzi.

–   “Saobraćaj na pruzi Beograd – Bar privremeno je prekinut zbog železničke nezgode, iskliznuća iz šina teretnog voza 1. avgusta 2022. godine, pa je izmenjena organizacija saobraćaja medjunarodnih vozova za Crnu Goru, kao i vozova iz unutrašnjeg saobraćaja, pa je za putnike na delu pruge izmdju Priboja i Bistrice, u kom je železnički saobraćaj u prekidu, organizovan autobuski prevoz i nastavak putovanja”, navedeno je u saopštenju uz pojašnjenje da su putnici, koji su želeli da odustanu od putovanja vozom, imali mogućnost refundacije sredstava za kupljene vozne karte u iznosu od 100 odsto na prodajnim mestima u stanicama Beograd Centar i Zemun.

Izleteo iz šina

Novčana sredstva biće vraćena u gotovini ili uplatom na račun, po izboru putnika.

Večernji vozovi za i iz Bara neće u svom sastavu imati kola za prevoz praćenih automobila. Sve detaljnije informacije o eventualnim izmenama u redu vožnje i saobraćanju vozova mogu se pratiti na sajtu www.srbijavoz.rs.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
26 ° C
26 °
26 °
28 %
3.6kmh
20 %
Čet
25 °
Pet
27 °
Sub
27 °
Ned
25 °
Pon
29 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime