- REKLAMA -
-3.7 C
Užice
Početna Srbija i region Digitalizacija i E-uprava SBB nastavlja digitalizaciju, Užice novi GIGA grad

SBB nastavlja digitalizaciju, Užice novi GIGA grad

SBB kompanija je saopštila da je Užice novi GIGA grad i da je postao deo najveće mreže nove generacije u regionu. Prenosimo u celosti saopštenje kompanije SBB

- REKLAMA -

Nakon Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Niša, Paraćina, Sombora, Leskovca i Vranja, od sada svi SBB korisnici i u Užicu i Zrenjaninu mogu da uživaju u digitalnoj televiziji na do tri televizora bez dodatnih troškova, visokom kvalitetu slike i zvuka i neverovatnim brzinama interneta do 1 Gbps u EON paketima.

Brzine interneta u EON paketima se povećavaju automatski, u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu uživati u brzinama interneta do 1Gbps.

SBB kompanija poziva korisnike da izaberu EON pakete koji u sebi sadrže televiziju, internet i telefoniju. Prelaskom na EON pakete korisnici dobijaju vrhunsko iskustvo gledanja televizije uz EON Smart Box koji svaki TV pretvara u Smart TV, EON profile u okviru kojih se preporučuje korisnicima ono što najviše vole da gledaju, EON Kids profil, EON Connect za upravljanje kućnim internetom, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima i Video klub sa preko 19.000 atraktivnih naslova, super brzi internet i telefoniju.

U skladu sa svetskim trendovima, SBB nastavlja da širi svoju GIGA mrežu, digitalizuje gradove u kojima pruža usluge i na taj način korisnicima omogućava vrhunsku inovativnu uslugu zabave, informacija i komunikacija. Tokom protekle tri godine SBB kompanija je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, omogućila digitalnu televiziju i unapredila brzine interneta u 11 gradova.

Više infromacija korisnici mogu da dobiju na sajtu sbb.rs, posetom prodajnom mestu u Užicu Ulica Kneza Lazara 7-9 ili pozivom Kontakt centra na 19900.

https://beta.rs/ekonomija/ekonomija-srbija/153900-zekovic-drzava-zabranjuje-ulazak-novog-mobilnog-operatera-da-bi-zaustavila-sbb

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-3.7 ° C
-3.7 °
-3.7 °
91 %
2.3kmh
17 %
Čet
5 °
Pet
2 °
Sub
1 °
Ned
-0 °
Pon
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime