- REKLAMA -
17 C
Užice

Safari na Tari u vojnim kamionima

- REKLAMA -

Od ove godine gosti na Tari će nestvarne pejzaže moći da dožive iz nove perspektive. Vojni kamioni su spremni za safari koji će turistima pružiti nezaboravn doživljaj.

Safari je zamišljen da se odvija poludnevno ili tokom čitavog dana, sa kamionima Vojne ustanove Omorika, marke TAM 110 koji ima dvanaest sedećih mesta, dok drugi model ima 15 mesta sa tapaciranim klupama, što gostima pruža bolju udobnost u doživljaj.

U letnjim mesecima cerada sa ovih vozila će biti skinuta i to će dati neverovatan doživljaj svakome ko se nije vozio u ovakvim kamionima. Obići će se najlepši vidikovci Tare, a svi znamo koliko su nestvarni pogledi sa Banjske stene čije slike su bišle ceo svet, kao i vidikovci Janjač, Bilješka stena. Sezona će trajati sve do jeseni, do kada to vremesnki uslovi dozvole, kazao je direktor Vojne ustanove Omorika Ljupko Ćirović.

Kao svet spektakularne lepote, čuveni časopis „Forbs” uvrstio je Taru u svoju listu od pet prirodnih čuda koje treba posetiti na Balkanu. Zbog toga, uz potrebne saglasnosti Nacionalnog parka vojni kamioni će turiste sprovoditi obeleženim stazama.

U dogovoru sa rendžerima, kretaće se putevima koji su unapred određeni i markirani kako ne bi bio oštetećen Nacionalni park ili poremećen biljni i životinjski svet.

Trudimo se da naša ponuda bude što bogatija, a cene ostanu povoljne. Gosti nam uvek dolaze u velikom broju, pa se u hotelu „Omorika” i ove godine traži slobodno mesto”, naglasio je Ćirović.

- Advertisement -
IZVORRINA
- REKLAMA -
Užice
clear sky
17 ° C
17 °
17 °
91 %
1.2kmh
0 %
Ned
31 °
Pon
33 °
Uto
32 °
Sre
28 °
Čet
29 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime