- REKLAMA -
10.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Rekonstrukcija terena u Velikom parku

Rekonstrukcija terena u Velikom parku

- REKLAMA -

Počela je rekonstrukcija terena sa veštačkom travom u Velikom parku. Jedan od glavnih prioriteta gradskog rukovodstva je ulaganje u sport i sportske institucije. Građani Užica će na upotrebu dobiti novi rekonstruisan teren sa veštačkom travom površine 600 metara kvadratnih. Ministarstvo omladine i sporta je za rekonstrukciju ovog terena uložilo oko 3 miliona RSD. Izmene podrazumevaju zamenu veštačke trave, metalne ograde, potpunu zamenu drvene ograde i rekonstrukciju rasvete.

Sredstvima Ministarstva omladine i sporta se finansiraju još dva igrališta u Sevojnu i na plaži. Do kraja godine se očekuje i završetak sportske hale u Sevojnu, za koju je Ministarstvo prosvete i nauke izdvojilo oko 480.000 eura. Do kraja godine se očekuje i puštanje u rad sportske hale u Krčagovu. Grad pored ulaganja školskog i rekeretivnog sporta podržava i sportske klubove u Užicu. Prošle nedelje je postavljen novi najsavremeniji semafor u hali sportova Užice,  koji je bio preduslov za takmičenje u ABA2 ligi. Grad Užice je rodio mnogo šampiona, a rekonstukcijom sportskih terena i povećanjem njihovih kapaciteta, nadamo se da će šampiona biti još više, rekao je zamenik gradonačelnice Užica Dragoljub Stojadinović.

Ideja nam je da u predhodnom periodu uradimo još jedno dečije igralište za decu malo većeg uzrasta, i ideja nam je da iza ovog sportskog  igrališta uradimo projekat skejt parka, koji nema trenutno u gradu kao in novitete koji bi oplemenili sadržaje u velikom parku, rekao je Nikola Maksimović, direktor JP Užice Razvoj.

Radio Luna – V.K

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
scattered clouds
10.9 ° C
12.4 °
10.9 °
76 %
5.1kmh
40 %
Pon
16 °
Uto
19 °
Sre
23 °
Čet
26 °
Pet
28 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime