- REKLAMA -
14 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Raspisan tender za završetak sportske dvorane u Krčagovu

Raspisan tender za završetak sportske dvorane u Krčagovu

- REKLAMA -

Užice se našlo među 25 gradova i opština čiji su projekti dobili sredstva, na raspisanom konkursu Ministarstva za utrošak ukupno 3,2 miliona evra, koliko je Ministarstvo omladine i sporta obezbedilo posredstvom Evropskih fondova za izgradnju sportske infrastrukture u Srbiji.

Grad Užice je konkurisao za sredstva potrebna za završetak unutrašnjih i spoljašnjih radova na sportskoj hali u Krčagovu i dobio 506.000 evra. Dodatna sredstva koja su potrebna da se hala u Krčagovu kompletno završi, pored sredstava koje daje Ministrastvo, iznose oko deset miliona dinara.

–     Grad Užice izvrši će sve pripremne radove koji se odnose na priključak struje, gasa, priključak vode i kanalizacije i parterno uređenje, saopštili su iz JP Užice razvoj navodeći da je prošle godine trebalo da počnu radovi, ali da se čekalo da Minstarstvo raspiše konkurs za konsultantsku firmu koja će pripremiti kompletnu tehničku dokumentaciju i raspisati tender.

IZ JP Užice razvoj navode da je do sada u izgradnju hale uloženo 62 miliona dinara.

–        Sa ovim sredstvima koje daje Ministarstvo i Grad, ukupna vrednost radova iznosiće 120 miliona., navode iz JP Užice razvoj i dodaju da je u planu da sportska hala u Krčagovu bude u nadležnosti JP Veliki park.

Na sajtu Delegacije EU je 5. aprila objavljen tender za nabavku radova za projekat IPA 2015- Izgradnja, rekonstrukcija i završetak sportskih objekata sa 5. junom kao rokom završetka tendera.

 

 

 

Izvor JP Užice razvoj

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
14 ° C
14 °
14 °
58 %
0.5kmh
0 %
Pon
14 °
Uto
26 °
Sre
21 °
Čet
18 °
Pet
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

jedan komentar

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime