- REKLAMA -
18.3 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Radno u Ratarskoj, u Svetozara Markovića i ulici Terazije

Radno u Ratarskoj, u Svetozara Markovića i ulici Terazije

Gradonačelnica obišla radove na rekonstrukciji gradskih ulica

- REKLAMA -

Oko osam miliona dinara je uloženo u rekonstrukciju Zlatarske ulice gde je najveći deo puta presvučen novim asfaltom u punoj širini, izjavila je graodnačelnica Užica Jelena Raković Radivojević predočivši i da su sanirani prekopiod gasovoda u Kondinoj ulici za šta je opredeljeno oko tri miliona dinara iz budžeta.

  • U ulici Svetozara Markovića radovi su u toku i trebalo bi da budu završeni do kraja ove sedmice. Radi se trenutno i ulica Terazije na potezu prema Spasovnjači gde se postavlja oko 2 500 kvadrata novog asfalta. Radovi su u toku i u Solunskoj ulici u kojoj se trenutno rade novi priključci na vodovodnu mrežu, navela je gradonačelnica Užica nakon obilaska radova na putnoj infrastrukturi.

Prema navodima gradonačelnice, sa oko 8,5 miliona dinara kompletno će biti rekonstruisana i Ratarska ulica gde trenutno grade kišnu kanalizaciju, nakon čega će ulica biti asfaltirana.

  • Pored navedenih ulica radimo i na sanaciji udarnih rupa u svim gradskim ulicama. Morate razumeti da ne možemo u jednoj građevinskoj sezoni uraditi kompletnu rekonstrukciju ili presvlačenje svih ulica. To činimo u skladu sa definisanim prioritetima i u skladu sa finansijskim sredstvima kojima raspolažemo, rekla je Jelena Raković Radivojević.

Gradonačelnica je podsetila i da je kompletno rekonstruisana ulica Ive Andrića u Turici i da je na tom potezu, kako su naveli iz Gradske kuće, izgrađena kišna kanalizacija, urađena kompletno nova podloga, asfaltirana ulica u punoj širini, te da su postavljeni ivičnjaci i urađeni novi trotoari.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
18.3 ° C
18.3 °
18.3 °
49 %
10.6kmh
82 %
Sub
18 °
Ned
8 °
Pon
4 °
Uto
6 °
Sre
6 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime