- REKLAMA -
-9.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Radmila Baćković Šojić na čelu Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj

Radmila Baćković Šojić na čelu Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj

- REKLAMA -

Članovi Gradskog veća usvojili su godišnje programe tekućeg održavanja komunalnih objekata i izgradnje komunalne infrastrukture za čije održavanje je planirano 251 miliona dinara, dok će u izgradnju biti uloženo 1,3 milijarde dinara. Održavanje obuhvata, između ostalog, čišćenje i pranje ulica, uređenje i održavanje javnog zelenila, javne rasvete, kišne kanalizacije.

Kod ulaganja u komunalnu infrastrukturu najviše novca, 300 miliona dinara, biće namenjeno u putnu mrežu, 195 miliona u javni prevoz, 79 miliona u primarnu vodovodnu mrežu. Za udruživanje sredstava sa mesnim zajednicama u 2022. godini, grad je opredelio 99 miliona dinara.

Na ovoj sednici Veća doneseno je i rešenje kojim je Radmila Baćković Šojić, diplomirani ekonomista, postavljena za načelnicu Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj.

Gradsko veće odlučilo je da dodeli jednokratnu novčanu pomoć za pet porodica. Pomoć je namenjena ublažavanju štete od požara koji su ih zadesili. Sredstva su data i užičkom Crvenom krstu za finansiranje aktivnosti koje su oni imali na sprovođenju vakcinacije.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
-9.7 ° C
-9.7 °
-9.7 °
88 %
1.8kmh
42 %
Sre
0 °
Čet
2 °
Pet
3 °
Sub
-0 °
Ned
-3 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime