- REKLAMA -
0 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Put za Bolnicu i Dom zdravlja u Priboju ugrožen je odronom

Put za Bolnicu i Dom zdravlja u Priboju ugrožen je odronom

- REKLAMA -

Put za Bolnicu i Dom zdravlja u Priboju na jednom mestu ugrožen je odronom, tako da se trenutno saobraćaj na tom delu odvija jednom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila uz semaforsku signalizaciju. Zbog toga je ovo bila glavna tema zasedanja Štaba za vanredne situacije.

„Krajem prošle nedelje došlo je do oštećena putne komunikacije od Priboja do bolnice sa tendecijom izazivanja novih rizika, zbog toga je doneta naredba da Javno preduzeće za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboja, preduzme sve neophodne mere za sanaciju tog puta”, rekao je Boris Mrdović, načelnik Štaba za vanredne situacije opštine Priboj.

Inače, put do Bolnice i Doma zdravlja od naselja Luka je zaista uzak ali konfiguracija terena nedozvoljava proširenje puta. Pored zdravstvenih ustanova u tom delu opštine nalazi se i preduzeće `Poliester` pa se iznalaženje alternativnog putnog pravca za lokalnu samoupravu postavlja kao imperativ a to je pre svega pitanje novog mesta preko Lima i to na području Starog Priboja.

Izvor: GZS

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
light snow
0 ° C
0 °
0 °
100 %
1kmh
90 %
Sub
2 °
Ned
7 °
Pon
7 °
Uto
10 °
Sre
14 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime