- REKLAMA -
17.2 C
Užice
Početna Naslovna Proglašena vanredna situacija u pet prijepoljskih mesnih zajednica

Proglašena vanredna situacija u pet prijepoljskih mesnih zajednica

- REKLAMA -

U mesnim zajednicama Prijepolje, Džurovo, Kolovrat, Drenova i Crkveni Toci, Štab za vanredne situacije uveo je vanrednu situaciju zbog nevremene koje je preključe pogodilo ovu teritoriju.

Nakon što je Odeljenje za investicije izašlo na delove teritorije opštine Prijepolje, nisu stigli sve da sagledaju, ali zbog hitnosti mi smo prosledili Štabu za vanredne situacije predlog da uvedemo vanrednu situaciju u pet mesnih zajednice i to u Prijepolje, Đurovo, Kolovrat, Drenovi i Crkveni Toci. Tu imamo dosta narušene putne infrastrukture, u Đurovu je potpuno prekinut put i nemamo elemenata da to saniramo osim uvođenja vanredne situacije. Na većem delu opštine bilo je problema, ali ćemo probati da to saniramo. Juče smo imali završenu nabavku za hitne intervencije, ali je uložena žalba pa će to potrajati bar 20 dana, rekao je Drago Popadić komadant Štaba za vanredne situacija.

On je zamolio sugrađane da se strpe, jer shodno finansijskim sredstvima i prioritetima prvo će se pomoći ovim mesnim zajednicama.

Ideja nove formirane vlasti je da se komunalno preduzeće ojača sa mašinama i kamionima, kako bi u ovakvim situacijama odmah mašine bile poslate na teren, naveo je Popadić.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
84 %
1.3kmh
9 %
Sre
26 °
Čet
26 °
Pet
28 °
Sub
30 °
Ned
34 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime