- REKLAMA -
17 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Produžen rok IBC konkursa za podršku preduzetništvu

Produžen rok IBC konkursa za podršku preduzetništvu

- REKLAMA -

Inovacioni biznis centar Zlatibor je produžio rok za prijavu na konkurs za podršku preduzetništvu do 27. juna zbog velikog interesovanja. Pravo učešća na konkursu imaju nezaposlena lica sa evidencije NSZ koja imaju ideju za perspektivan biznis, a prioriteti su žene i mladi do 30 godina.

IBC je učinio dodatni napor da se budžet za ovu namenu uveća što znači da se uvećava mogućnost za dobijanje podrške za veći broj start ap preduzeća.

Bespovratna sredstva za start ap-ove su određena u iznosima od 300.000 do 600.000 dinara s tim što kandidati moraju obezbediti minimum 20 odsto sopstvenog učešća. Sredstva koja se obezbeđuju kao bespovratna mogu se utrošiti na nabavku osnovnih sredstava, ali i za operativne troškove s tim što oni ne mogu biti preći 20% podsticaja.

Star ap projekti koji će, na ovaj način, moći da dobiju finansijska sredstava kao i organizaciono tehničku podršku za početak samostalnog biznisa mogu računati na informativno savetodavne usluge IBC-u.

Dodatne informacije kandidati mogu dobiti u prostorijama Inovacionog biznis centra na Zlatiboru, takođe putem telefona : 031/ 3100 322 ili 064/824 06 46, ili mejl: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs.

Način konkurisanja je nepromenjen: aplicira se popunjavanjem obrazaca dostupnih na linku: ibczlatibor.rs/konkursi/

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
17 ° C
17 °
17 °
91 %
1.2kmh
0 %
Ned
31 °
Pon
33 °
Uto
32 °
Sre
28 °
Čet
29 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime