- REKLAMA -
21.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Prihvatili godišnje izveštaje iz oblasti zaštite životne sredine

Prihvatili godišnje izveštaje iz oblasti zaštite životne sredine

- REKLAMA -

Članovi Gradskog veća Užica su prihvatili na 112. sednici izveštaje o sprovođenju programa i stanju životne sredine i o prošlogodišnjem radu Zelenog saveta.

Većnici su na 112. sednici prihvatili pravilnik koji definiše rad Komisije za kontrolisanje porekla imena Zlakusa, te postupak kontrole kvaliteta proizvoda, oblik i način izdavanja sertifikata o kvalitetu ovih proizvoda.

Članovi Gradskog veća Užica su utvrdili predlog mreže osnovnih škola na teritoriji grada. Dali su saglasnost na pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u Istorijskom arhivu i odredili nekategorisane puteve na područjima Dubokog, Gorjana, Lunovog Sela, Ribaševine, Zlakuse, Vrutaka i Mokre Gore.

Iz Gradske kuće su saopštili da je na 112. sednici Gradskog veća doneto uputstvo koje reguliše upotrebu gradskih obeležja, grba, zastave i promotivnog loga.

Kako su naveli, bliže definisanje korišćenja gradskih obeležja dato je u usvojenoj Knjizi grafičkih standarda gde su određeni proporcije, kolorit i drugi grafički zahtevi.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
21.1 ° C
21.1 °
21 °
37 %
1kmh
0 %
Uto
26 °
Sre
21 °
Čet
18 °
Pet
18 °
Sub
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime