- REKLAMA -
0.5 C
Užice
Početna Iz prve ruke Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Predsednica opštine Bajina Bašta dodelila sebi i zameniku novčanu pomoć

Predsednica opštine Bajina Bašta dodelila sebi i zameniku novčanu pomoć

- REKLAMA -

Predsednica opštine Bajina Bašta Vesna Đurić dodelila je sebi i svom zameniku Milenku Ordagiću solidarnu pomoć u iznosu od 49.500 dinara. Pomoć je, kako piše u rešenju, odobrena da bi se prevazišle posledice energetske krize, prenosi N1.

U obrazloženju rešenja  stoji da je  Posebnim kolektivnim ugovorom za zaposlene propіsano pravo zaposlenog na solidarnu pomoć za poboljšanje materijalnog i socijalnog položaja zaposlenog u skladu sa merama propisanim opštim aktom poslodavca i raspoloživim finansijskim sredstvima.

Po rešenju solidarna pomoć se isplaćuje na sledeći način: zaposlenom čiji je iznos neto plate do 50.000,00 dinara u mesecu oktobru u godini u kojoj se isplaćuje solidarna pomoć, u punom iznosu utvrđene solidarne pomoći.

I zameniku predsednika opštine Milenku Ordagiću odobreno je isto rešenje, sa iznosom od  49.500 dinara kao pomoć u prevazilaženju posledica energetske krize.

- Advertisement -
IZVORN1
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
0.5 ° C
0.5 °
0.5 °
91 %
1.3kmh
51 %
Uto
4 °
Sre
3 °
Čet
3 °
Pet
5 °
Sub
4 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime