- REKLAMA -
14.3 C
Užice
Početna Naslovna Povučena saglasnost na finansijski plan prijepoljske Turističke organizacije i Biblioteke

Povučena saglasnost na finansijski plan prijepoljske Turističke organizacije i Biblioteke

- REKLAMA -

Opštinsko veće u Prijepolju je povuklo saglasnost na finansijski plan i program poslovanja Turističke organizacije i Biblioteke Vuk Karadžić, prenosi PPMedia. Na inicijativu prvog čoveka opštine Vladimira Babića, Opštinsko veće je usvojilo zaključak kojim predlaže da se ove dve tačke povuku sa dnevnog reda Skupštine opštine, koja je zakazana za četvrtak.

Većnici sumnjaju u zakonitost sprovedenog konkursa, pa traže izveštaj komisije koja je sprovela ceo proces zapošljavanja, a dok izveštaj ne stigne odbornici predlažu da sa dnevnog reda povuku tačke koje se tiču programa poslovanja pomenute dve ustanove.

Stalan posao u Biblioteci dobila je aktuelna direktorka Turstičke organizacije, inače po struci arhitekta, dok bi na unapređenju turizma ubuduće trebalo da brine medicinska sestra, koja je dobila stalan posao u Turističkoj organizaciji.

Smatram da se ništa ne gubi, time što smo pomerili usvajanje planova i programa poslovanja. Moramo razmotriti i sve okolnisti vezane za rad i zapošljavanje u ove dve ustanove, navodi predsednik opštine Vladimir Babić.

Opštinsko veće formiralo je timove koji bi trebalo da se staraju o sprovođenju projetka uređenja zelene pijace u Prijepolju i izgradnje fudbalskog igrališta, za šta je novac obezbedila država.

- Advertisement -
IZVORPPmedia
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
14.3 ° C
14.3 °
14.3 °
98 %
1.5kmh
100 %
Pon
16 °
Uto
23 °
Sre
23 °
Čet
24 °
Pet
25 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime