- REKLAMA -
2 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Poslovali sa gubitkom Duboko i Vodovod

Poslovali sa gubitkom Duboko i Vodovod

Prošle godine

- REKLAMA -

Od osam javnih preduzeća sa teritorije grada Užica, samo su Vodovod i Duboko poslovali sa gubitkom, dok je preostalih šest ostvarilo dobit u svom poslovanju i 2020. godini, saopštili su iz Gradske kuće nakon što su članovi Gradskog veća Užica na 34. sednici prihvatili informaciju koja se odnosi na usklađenost planiranih i sprovedenih aktivnosti iz programa poslovanja gradskih javnih preduzeća u prošloj godini.

Članovi Gradskog veća Užica su na 34. sednici utvrdili  predloge odluke koja reguliše obavljanje pogrebne delatnosti na teritoriji grada Užica, izveštaj o radu Saveta za zdravlje u prošloj godini i usvojeni program rada Saveta za koordinaciju bezbednosti saobraćaja i plan energetske efikasnosti za 2021. godinu.

Članovi Gradskog veća Užica su na 34. sednici dali saglasnost na izmene i dopune statuta Narodnog muzeja, Narodnog pozorišta, Biblioteke, GKC-a, Gradske galerije i Turističke organizacije Užice. Ti izmenama, kako su naveli, usaglasiće statute javnih ustanova sa novim zakonskim propisima u toj oblasti.

Gradsko veće je predložilo diplomiranog ekonomistu Vladana Cuparića za direktora Dečijeg odmarališta Zlatibor.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
overcast clouds
2 ° C
2 °
2 °
80 %
2.6kmh
90 %
Ned
8 °
Pon
9 °
Uto
10 °
Sre
13 °
Čet
4 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime