- REKLAMA -
20.8 C
Užice
Početna Naslovna Poskupljuje grejanje u Prijepolju

Poskupljuje grejanje u Prijepolju

- REKLAMA -

Opštinsko veće u Prijepolju prihvatilo je izveštaje o radu javnih preduzeća i ustanova za prošlu godinu koje se finansiraju iz budžeta, izuzev Turističke organizacije čiji izveštaj još uvek nije stigao pred većnike. Većnici su doneli odluku o angažovanju revizora za kontrolu završnog računa opštine za prošlu godinu, a raspravljalo se i o povećanju cene grejanja za narednu grejnu sezonu.

Predsednik opštine Vladimir Babić, je naveo da iako većina lokalnih samouprava nema reviziju završnog računa, Prijepolje bi trebalo da je uvede.

Bez mnogo diskusije usvojeni su izveštaji za prošlu godinu javnih preduzeća i ustvanova koji se finansiraju iz budžeta. Izveštaj Turističke organizacije biće nakonadno razmatran. Na sednici Opštinskog veća razgovaralo se i o mogućem povećanju cene grejanja za narednu grejnu sezonu.

Mi definitivno moramo povećati cenu grejanja za narednu grejnu sezonu. Cene energenata na tržištu su porasle u značajnoj meri. Koliko će tačno povećanje cena iznositi videćemo, jer postoje zakonska ograničenja, zaključuje Babić.

Veće je prihvatilo predlog vrtića, da se svim zaposlenim radnicima isplati solidarna pomoć u iznosu od 10 hiljada dinara.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
20.8 ° C
20.8 °
20.8 °
68 %
2.6kmh
100 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
26 °
Sre
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime