- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Podrška za sanaciju klizišta u ulici Svetozara Markovića i izgradnju novog vrtića

Podrška za sanaciju klizišta u ulici Svetozara Markovića i izgradnju novog vrtića

- REKLAMA -

Sanacija klizišta u Ulici Svetozara Markovića, bila je glavna tema razgovora gradonačelnice Užica dr Jelene Raković Radivojević sa Sandrom Nedeljković, zamenikom direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Tokom ovog sastanka usaglašene su dalje aktivnosti na rešavanju problema ovog velikog klizišta čija sanacija će biti realizovana uz podršku i posredovanje Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Otvorene su i druge važne teme za Užice, a kao prioritetne označene izgradnja novog vrtića u naselju Carina i rekonstrukcija i dogradnja vrtića Neven. I ovi projekti biće, kako se moglo čuti podržani od strane Kancelarije za javna ulaganja. U narednim danima radiće se na pripremi neophodne dokumentacije i novih sastanaka tokom kojih će biti utvrđene konkretne aktivnosti u vezi sa svim pomenutim projektima.

Dogovoreno je i da se u narednom periodu ubrzaju aktivnosti na usvajanju Sporazuma o saradnji u oblasti smanjenja rizika od katastrofa i poslova razvoja civilne zaštite gradova i opština u slivu Zapadne Morave.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
few clouds
12 ° C
12 °
12 °
62 %
4.6kmh
20 %
Pet
18 °
Sub
18 °
Ned
19 °
Pon
22 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime