- REKLAMA -
10 C
Užice
Početna Srbija i region Pobednicima po 15.000 evra

Pobednicima po 15.000 evra

Počelo takmičenje Futourismo. Kako su naveli, digitalna rešenja će imati pozitivan učinak na zadržavanje radnih mesta, nastavak poslovanja i promociju regiona kao turističke destinacije.

- REKLAMA -

Počelo je takmičenje pod nazivom Futourismo u okviru kojeg se traže inovativna digitalna rešenja za jačanje turizma na Zapadnom Balkanu.

Futourismo je regionalno takmičenje u okviru kojeg se pozivaju novoosnovane male firme, preduzetnici, organizacije i drugi da predlože i razviju inovativna tehnološka digitalna rešenja koja će imati pozitivan uticaj na budućnost turizma u šest ekonomija Zapadnog Balkana.

Sa po 15.000 evra biće nagrađeno šest najdelotvornijih i najinovativnijih predloga.

–  Kako bismo podržali region da se prilagodi do tada nezapamćenoj situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije, prošle godine smo organizovali takmičenje Balkathon za najbolje digitalno rešenje na Zapadnom Balkanu… Sada ponovo donosimo novinu sa još odvažnijim takmičenjem Futourismo. Turizam je teško pogodjen, a ovo je naš doprinos da mu pomognemo da ponovo stane na noge. I to sa novim, inovativnim idejama za novo vreme koje je pred nama, rekla je generalna sekretarka je Saveta za regionalnu saradnju Majlinda Bregu.

Takmičenje traje do 23. februara, saopštio je Savet za regionalnu saradnju koji organizuje takmičenje uz projekat promocije turizma koji finansira Evropska unija.

Više informacija o takmičenju možete pronaći na rcc.int/futourismo.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
10 ° C
10 °
10 °
57 %
2.1kmh
0 %
Pet
18 °
Sub
12 °
Ned
6 °
Pon
8 °
Uto
8 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Šta ima u gradu?

Prijepoljac šampion Balkana

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime