- REKLAMA -
21.3 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport Plazma sportske igre mladih na Zlatiboru

Plazma sportske igre mladih na Zlatiboru

- REKLAMA -

Plazma Sportske igre mladih u saradnji sa opštinom Čajetina i Sportskim savezom Čajetine od 1-9. jula na Zlatiboru organizuju Državno finale Plazma Sportskih igara mladih. Na Državnom finalu na Zlatiboru će se takmičiti oko 1000 dece iz 50 gradova i opština Srbije

Žreb za takmičenje održaće se u 19.30 časova na Kraljevom trgu, takmičenje počinje u 20 časova dok je svečana dodela medalja planirana u 21.15 časova.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović prisutvovaće dodeli medalja.

Danas će se takmičiti mladi atetičari koji su prošli sve nivoe takmičenja u atletici i izborili plasman na Državno finale. Za svu decu koja će prisustvovati takmičenjima kao takmičari i kao publika, pripremili smo zanimljive aktivacijske programe na Kraljevom trgu.

Najuspešniji sa Državnog finala stiču pravo takmičenja na Međunardonom finalu Plazma Sportskih igara mladih koje će se održati krajem avgusta u Splitu.

-Opština Čajetina i Sportski savez Čajetina vec dugo godina ima odličnu saradnju sa Sportskim Igrama mladih, svako dete u nasoj opštini zna sta je SIM i radujem mu se svake godine. Veliki je značaj u toj saradnji, podstičemo decu da se bave sportom i ne samo onu koja već treniraju u nekom klubu, već i decu koja nemaju priliku za to. Radujemo se ponovnom susretu. Ovo će da bude drugo Državno finale koje se održava na Zlatiboru, što govori o našem prijateljstvu i saradnji – rekao je Mirko Petrović Generalni sekretar Sportskog saveza Čajetine

Takmičenja će se odvijati na tri lokacije na području opštine Čajetina I u Novoj Varoši

Atletika (trka na 60 m) biće održani na Trgu na Zlatiboru Mali fudbal /OŠ Dimitrije Tucović/ I Igra između dve vatre /Sportska hala U Čajetini/. MIS odbojka (dečaci) u Novom parku u Čajetini,MIS odbojka (devojčice), Millennium Team 3×3 basket, igraće se na novim terenima na Glavici u Čajetini dok će Coca-Cola kup i rukomet bit na terenima SO “Ratko Mitrović”. Državno finale u odbojci na pesku će se igrati na terinima u Novoj Varoši.

Državno finale – Raspored takmičenja po danima od 1-9 jula:

Prva grupa od 1-3. /takmičarski dan je 01.07

Trke na 60m /ponedeljak 01.07

Utorak takmičarski dan 02.07

Lino “Između dve vatre”

Mali fudbal ( 2013. I mlađi)

Druga grupa od 3-5. takmičarski dan je 04.7

MIS Odbojka

Millennium Team basket 3×3

Odbojka na pesku / Nova Varoš/

Treća grupa od 5-7. /takmičarski dan je 06.07

Banca Intesa turnir u šahu

Stonitenis

Coca-Cola kup /od 18 č direktan prenos TV Arena /finala devojčice I finala dečaci

Četvrta grupa od 7-9. Rukomet I Tenis

Takmičarski dan 08.07

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
21.3 ° C
21.3 °
21.3 °
78 %
1.3kmh
60 %
Sre
26 °
Čet
26 °
Pet
28 °
Sub
30 °
Ned
35 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime