- REKLAMA -
-2 C
Užice
Početna Srbija i region Piši Deda Mrazu do 5. decembra

Piši Deda Mrazu do 5. decembra

- REKLAMA -

Tradicionalni nagradni, literarni i likovni konkurs Pošte Srbije Piši Deda Mrazu počinje u nedelju i trajaće do 5. decembra.

Na konkurs se mogu prijaviti deca sa teritorije Republike Srbije, uzrasta do deset godina, uz saglasnost roditelja.

Deca mogu učestvovati u nagradnom konkursu slanjem pojedinačnih radova ili slanjem pojedinačnog ili kolektivnog rada posredstvom predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju.

Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – potrebno je spakovati u pismo i do 5. decembra, poslati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs Piši Deda Mrazu. U pismo je potrebno spakovati i za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.

Javno preduzeće Pošta Srbije za tri najbolja pojedinačna rada dodeljuje trotinet, rolere i hoverbord, dok će tri najbolja kolektivna rada dobiti muzičku liniju.

Nagradni konkurs Piši Deda Mrazu organizuju 18. put, kako navode, sa željom da decu kroz pismo, kulturu pisanja i pismenost uvedu u svet odrastanja i uz poruku da neguju prave vrednosti i da nikada ne zanemare svoj maštoviti stvaralački potencijal.

 

https://www.posta.rs/lat/87584201.aspx

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
-2 ° C
-2 °
-2 °
74 %
5.1kmh
0 %
Sre
3 °
Čet
4 °
Pet
6 °
Sub
6 °
Ned
3 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime