- REKLAMA -
2.3 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Zlatibor/Čajetina Park osmeha se sutra otvara u Šljivovici

Park osmeha se sutra otvara u Šljivovici

- REKLAMA -

Dečiji park Park osmeha biće otvoren u blizini osnovne škole u Šljivovici u četvrtak, 4. aprila  u 10 časova.

Park je posvećen prerano tragično nastradalom Aleksandru Selakoviću (05.12.2005-04.04.2017), koji je pre sedam godina sa roditeljima izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Aleksandar je bio učenik OŠ Milivoje Borović u Šljivovici i njegovi baba i deda Stanka i Ljubinko Radeljić želeli su da sećanje na Aleksandra i njegov stalni osmeh živi i nakon njegovog preranog odlaska, pa su katastarsku parcelu 4001/1 KO Šljivovica ustupili Opštini Čajetina uz želju da se na njoj izgradi dečiji park sa brojnim sadržajima. U realizaciju ove ideje uključili su se i drugi Aleksandrovi baba i deda Milka i Milenko, a ujak Mirko Petrović osmislio je sportske i rekreativne sadržaje koji će ovaj park činiti mestom okupljanja Aleksandrovih drugara iz razreda i drugih učenika.

Ovim povodom istog dana biće održan i fudbalski turnir učenika iz škola sa teritorije Opštine Čajetina.

Opština Čajetina je ispunila obećanje i za izgradnju Parka osmeha je organizovala odgovarajuća opštinska preduzeća. Nosilac radova na izgradnji i uređenju parka je bilo KJP Zlatibor, uz pomoć Turističke organizacije Zlatibor, JKP Vodovod i Sportskog saveza opštine Čajetina.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
light rain
2.3 ° C
2.3 °
2.3 °
100 %
1.4kmh
100 %
Sre
3 °
Čet
8 °
Pet
9 °
Sub
11 °
Ned
5 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime