- REKLAMA -
11 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Otvoren poziv za obuku iz preduzetništva na Zlatiboru

Otvoren poziv za obuku iz preduzetništva na Zlatiboru

- REKLAMA -

Inovacioni biznis centar Zlatibor je otvorio poziv za program samozapošljavanja na teritoriji opštine Čajetina koji obuhvata obuku iz preduzetništva, a svi koji je uspešno prođu imaće pravo da se prijave na konkurs za dodelu nepovratnih subvencija za start ap preduzeća, prenosi Zlatiborpress.

Obuka o pokretanju sopstvenog biznisa koja će se održati u prostorijama Inovacionog biznis centra na Zlatiboru počeće u martu. Na osnovu analize i obuke prijavljenih, konkurs za dodelu nepovratnih subvencija će biti raspisan u aprilu.

Ove godine IB centar raspisuje poziv za sve zainteresovane koji su nezaposleni, a imaju određenu ideju za pokretanje sopstvenog biznisa i žele da uz našu podršku, kao korisnici usluga finansijskih sredstava i uz mentorsku podršku,razviju svoj biznis. Takođe bih napomenuo da smo u prošloj godini uspeli da realizujemo osam korisnika sredstava, što smatramo da je jako dobar osnov za dalji razvoj i mislimo da će u ovoj godini da se prijavi veći broj ljudi, kaže projektni menadžer IBC Stojan Vuković.

Zainteresovani se mogu prijaviti u Inovacionom biznis centru ili na imejl radivoje.misovic@ibczlatibor.rs. Poziv je otvoren do 01. marta.

IBC podržava preduzetništvo u oblasti kreativne industrije, inovativne poljoprivrede, turizma i delatnostima u kojima budući preduzetnici mogu da realizuju svoje ideje i ostvare finansijsku dobit.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
11 ° C
11 °
11 °
63 %
1.7kmh
1 %
Pet
25 °
Sub
26 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
29 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime