- REKLAMA -
5 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Otvoren novi Info centar na Kraljevom trgu

Otvoren novi Info centar na Kraljevom trgu

- REKLAMA -

Turistička organizacija Zlatibor otvorila je novi, savremeni turistički info centar Kraljevom trgu, u samom centru turističkog naselja.

–    Brojni posetioci Zlatibora imaće priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom, sadržajima i aktivnostima koji su im na raspolaganju u novom i moderno opremljenom info centru koji će im biti lako dostupan jer se nalazi na najprometnijem šetalištu. Turistička ponuda Zlatibora biće predstavljena kako putem štampanih brošura, prospekta i flajera, tako i putem savremene tehnologije, promo filmova koji će se prikazivati na tv ekranima, VR naočara, navode iz TO Zlatibor.

Dodaju da je u info centru postavljen interaktivni izlog čiji sadržaj je sinhronizovan sa zvaničnim sajtom TO Zlatibora, pa će svi zainteresovani moći da dođu do važnih informacija i da prate aktuelna dešavanja.

–   Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje će im olakšati boravak na Zlatiboru (informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata, važne kontakt telefone, informacije u vezi sa kategorizacijom aparatmana i brojne druge), dodaju iz TO Zlatibor.

U okviru info centra planirano je otvaranje suvenirnice, pa će tako Zlatibor dobiti mesto gde će posetioci moći da pronađu i kupe neke od autentičnih proizvoda sa Zlatibora i unikatne suvenire.

Otvaranje novog info centar finansirano je sredstvima Turističke organizacije Zlatibor i Opštine Čajetina.

Info centar se nalazi i u poslovnim prostorijama Turističke organizacije, na ulasku u Zlatibor.

 

foto TO Zlatibor

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
5 ° C
5 °
5 °
65 %
1kmh
0 %
Pet
6 °
Sub
6 °
Ned
7 °
Pon
2 °
Uto
-4 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime