- REKLAMA -
23.2 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Otvoren konkurs za medijske projekte u Užicu

Otvoren konkurs za medijske projekte u Užicu

- REKLAMA -

Grad Užice je raspisao konkurs sa sufinansiranje medijskih sadržaja za šta je ove godine iz budžeta Grada Užica izdvojeno 19 miliona dinara.

Najmanji iznos sredstava koji se odobrava po projektu je 100.000, a najveći 4.500.000 dinara.

Učesnik konkursa može konkurisati samo sa jednim projektom, a izdavač više medija ima pravo učešća s jednim projektom za svaki medij.

Učesnik konkursa za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja za štampane medije, radio, internet medije i novinske agencije, može podneti zahtev za sufinansiranje projekta u iznosu koji ne prelazi 80 posto opravdanih troškova predloženog projekta, a najviše do iznosa utvrđenog konkursom.

Dok učesnik konkursa za proizvodnju medijskih sadržaja za televizije može podneti zahtev za sufinansiranje projekata u iznosu koji ne prelazi 50 posto opravdanih troškova proizvodnje medijskih sadržaja, a najviše do iznosa utvrđenog konkursom.

Konkurs je otvoren od 17.marta do 6 . aprila. Projekte će ocenjivati komisija, a odluku o raspodeli novca doneće gradonačelnik, najkasnije 90 dana od zaključenja konkursa.

Upućen je poziv novinarskim i medijskim udruženjima, koja su registrovana najmanje tri godine, pre datuma raspisivanja konkursa (17. mart), kao i medijskim stručnjacima, da predlože članove konkursne komisije.

U konkursu je navedeno da predložena lica ne smeju biti u sukobu interesa niti obavljati javnu funkciju, u skladu sa pravilima o sprečavanju korupcije.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
23.2 ° C
23.2 °
23.2 °
76 %
1.9kmh
100 %
Ned
25 °
Pon
24 °
Uto
27 °
Sre
28 °
Čet
28 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime