- REKLAMA -
2.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Osnovali Odbor za porodicu i prirodni priraštaj

Osnovali Odbor za porodicu i prirodni priraštaj

- REKLAMA -

Zdrava Srbija je formirala Odbor za porodicu i prirodni priraštaj, kako su saopštili, sa ciljem da se još više politički angažuje u sprečavanju izumiranja nacije i očuvanju srpske tradicije.

Informativna služba Zdrave Srbije je saopštila da su osnovali odbor i kako bi očuvali porodicu koja podrazumeva bračnu zajednicu muškarca i žene, a ne istopolne brakove kako je predviđeno takozvanim Zakonom o istopolnim brakovima koji je, kako su dodali, usmeren protiv srpskog društva i države.

–   Osnovni cilj Zdrave Srbije jeste zdrava porodica u zdravom društvu. Osim fizičkog veoma je značajno i mentalno zdravlje stanovnika države Srbije, za šta uporište pronalazimo u učenju Srpske pravoslavne crkve i narodnoj tradiciji srpskog naroda. Uzevši oba elementa u obzir, i podatak da se broj stanovnika Srbije svake godine smanji za veličinu jednog grada od oko 40.000 stanovnika, smatramo da je kontraproduktivno usvajanje Zakona o istopolnim brakovima i zato ćemo se u svakoj prilici zalagati za zaštitu srpskih tradicionalnih vrednosti, istakli su u saopštenju Zdrave Srbije.

Za vršioca dužnosti predsednika Odbora za porodicu i prirodni priraštaj Zdrave Srbije je izabran Ljubiša Ristić.

U sastavu novoformiranog odbora biće i Ljubivoje Ršumović, Uroš Brzaković, Dragoslav Jovanović, dr Radomir Kovačević, Dušan Ćatić, Ranko Gojković i Jovan Honda.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
mist
2.1 ° C
2.2 °
2 °
100 %
1.5kmh
90 %
Uto
12 °
Sre
14 °
Čet
17 °
Pet
9 °
Sub
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime