- REKLAMA -
15.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Opština Mojkovac posetila čajetinsku opštinu

Opština Mojkovac posetila čajetinsku opštinu

- REKLAMA -

Predsednik Opštine Čajetina, Milan Stamatović i predsednik SO Čajetina Arsen Đurić su ugostili predsednika opštine Mojkovac, Veska Delića sa saradnicima sa kojima su razgovarali o budućoj saradnji dveju opština.

Pravci delovanja i saradnje prema rečima Stamatovića mogu da budu kako na polju razvoja turizma, poljoprivrede, ekonomije tako i prilikom razmene iskustava.

Opština Mojkovac ima ozbiljne mogućnosti i potencijale u razvoju i kulturno sportskog turizma. Puno dobrih veza možemo da uspostavimo na razvoju sporta i sportskog turizma, jer veliki broj ekipa iz Crne Gore može da dođe kod nas na pripreme i obratno. Ono što je evidentno, jeste da savremeni turista danas traži aktivan odmor i traži mogućnost da svoju turističku aktivnost oplemeni i drugim sadržajima. Veliki broj naših privatnih kompanija organizuje tim bildinge po Crnog Gori i sigurno je da se može na Tari i sadržajima na vodi uspostaviti razmena, jer mi nemamo sadržaja tog tipa, rekao je Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina.

On je dodao da se nada da će u narednom periodu uspeti da sa ovom mladom ekipom iz Mojkovca naprave čvršću i ozbiljniju saradnju, jer turizam ne poznaje granice, barijere i konkurenciju.

Predsednik opštine Mojkovac, Vesko Delić, zahvalio se na srdačnoj dobrodošlici i uspešno ostvarenom dogovoru o budućoj saradnji. Istakao je ovom prilikom, da je na osnovu razgovora došao do zaključka da se opština Mojkovac nalazi u stanju u kojem je bila čajetinska opština pre 30 godina. Nada se, da će uz pomoć saradnika opštine Čajetina, uspeti u realizaciji razvoja opštine Mojkovac.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
15.1 ° C
15.1 °
15.1 °
97 %
1.1kmh
100 %
Pon
16 °
Uto
23 °
Sre
23 °
Čet
24 °
Pet
25 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime