- REKLAMA -
2.5 C
Užice
Početna Srbija i region Društvo Omladinski klub Čajetina otvoren na Zlatiboru - mladi kao pokretačka snaga

Omladinski klub Čajetina otvoren na Zlatiboru – mladi kao pokretačka snaga

- REKLAMA -

Zlatibor, dragulj zapadne Srbije, privlači sve veći broj turista iz Srbije, regiona, ali i iz Evrope i celog sveta. Od netaknute prirode do bogate kulturne baštine, mnoštva sadržaja i atrakcija, ova planina nudi širok spektar mogućnosti za turiste željne odmora, avanture i novih iskustava, dok odnedavno poseduje i mesto aktivnog angažovanja mladih i doprinosa lokalnoj zajednici – Omladinski klub Čajetina.

Ovaj centar za okupljanje mladih je mesto gde se podstiče kreativnost i osnažuju potencijali mladih za aktivno učešće u društvenim događajima i lokalnoj zajednici. Svojom modernom opremom i raznovrsnim aktivnostima kroz edukaciju, menstorstvo i podršku, Omladinski klub Čajetina podstiče lični i profesionalni razvoj mladih. Od izletničkih avantura do edukativnih, kreativnih radionica, klub pruža bogat spektar mogućnosti za ispunjenje slobodnog vremena na način koji podstiče razvoj i društvenu interakciju. Sa modernim prostorom za prezentacije, lap topovima, udobnim lazy bagovima, omladinski klub nudi savršeno okruženje za planiranje i realizaciju različitih aktivnosti. Ovaj prostor nije samo mesto gde se rađaju ideje, već i gde se one pretvaraju u stvarnost.

Foto: TO Zlatibor

Omladinski klub Čajetina otvara nove horizonte, inspiriše kreativnost i osnažuje mlade da budu aktivni učesnici u oblikovanju svoje budućnosti i zajednice u kojoj žive. Ono što ovaj centar čini posebnim nije samo njegova opremljenost, već i sposobnost da omogući mladima da izraze svoje potrebe i doprinesu lokalnoj zajednici. Kroz različite inicijative i projekte, mladi dobijaju priliku da se angažuju u rešavanju lokalnih problema i unapređuju kvalitet života u zajednici.

Prostor Omladinskog kluba Čajetina dostupan je za besplatno korišćenje mladima. Za zakazivanje termina i proveru dostupnosti prostora zainteresovani se mogu obratiti na mejl: cajetinaomladinskiklub@gmail.com ili putem instagram stranice: omladinskiklubcajetina.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
2.5 ° C
2.5 °
2.5 °
98 %
1.5kmh
100 %
Sre
3 °
Čet
6 °
Pet
9 °
Sub
12 °
Ned
6 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime