- REKLAMA -
18.3 C
Užice
Početna Dijalog Obeležavanje završetka radova na uređenju Parka narodnih heroja u Prijepolju

Obeležavanje završetka radova na uređenju Parka narodnih heroja u Prijepolju

- REKLAMA -

Šef Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, Nikola Bertolini će zajedno sa ministarkom za evropske integracije Tanjom Miščević, i posebnim savetnikom u Ministarstvu turizma i omladine Esadom Hodžićem prisustvovati obeležavanju završetka projekta uređenja Parka narodnih heroja   20. aprila 2023 u Prijepolju.

Predstavnici Vlade Srbije i Delegacije EU će se prvo u 15 časova sastati sa predsednikom opštine Dragom Popadićem a potom će u 15:40 obići novouređeni park u centru Prijepolja koji je potpuno renoviran zahvaljući sredstvima koje je opredelilo Ministarstvo turizma i omladine i Evropska unija preko EU PRO Plus programa. U Parku će tokom dana biti organizovane male olimpijske igre „Sportom do zdravlja” gde će se najmlađi Prijepoljci takmičiti u odbojci, šahu i vežbati na novim spravama.

Pre toga će šef Odeljenja za saradnju Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, Nikola Bertolini zajedno sa predsednikom opštine Prijepolje u 14 časova obići sportsku salu u osnovnoj školi „Milisav Stiković” koja je renovirana sredstvima Evropske unije. Potom će u 14:25 u Centru za socijalni rad obići projekat koji uz podršku EU unapređuje  kvalitet  postojećih i uvođenje novih usluga u Dnevnom centru za decu i mlade sa problemima u ponašanju u Prijepolju.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
18.3 ° C
18.3 °
18.3 °
49 %
10.6kmh
82 %
Sub
18 °
Ned
8 °
Pon
4 °
Uto
6 °
Sre
6 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime