- REKLAMA -
7.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Novinarski konkurs Cvet jednakosti otvoren do 3.marta

Novinarski konkurs Cvet jednakosti otvoren do 3.marta

- REKLAMA -

Novinarski konkurs Cvet jednakosti koji Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga Užice organizuje u okviru tradicionalne manifestacije Kikini dani otvoren je i traje do 3.marta.

Nagradom Cvet jednakosti afirmiše se socijalni model invalidnosti i aktivizam osoba sa invaliditetom, promovišu se njihovi potencijali, dostignuća, prava, inkluzivni pristup i kreativnost. Prilozi sa kojima autori konkurišu trebalo bi da podstaknu pozitivne promene u stavovima ljudi, bolje razumevanje i prihvatanje različitosti, kao i stvaranje uslova za veću vidljivost i uključivanje osoba sa invaliditetom u sve sfere društvenog života.

Učesnik konkursa može da prijavi jedan rad, objavljen od 1. januara do 31. decembra 2022. godine, a o nagradama će odlučivati žiri koga čine novinari. Nagrade će biti dodeljene za najbolji rad u svim kategorijama i po jedna nagrada za svaku od četiri kategorije – televizijski prilog, radijski prilog, internet i prilog u štampi. Nagrade će biti dodeljene 18.marta.

Udruženje distrofičara Zlatiborskog okruga, u znak sećanja na Tijanu Petrović – Kiku, organizuje manifestaciju Kikini dani. Tijana je bila dugogodišnja portparolka i aktivistkinja Udruženja.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
7.7 ° C
7.7 °
7.7 °
88 %
3.4kmh
100 %
Sub
8 °
Ned
12 °
Pon
7 °
Uto
1 °
Sre
3 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime