- REKLAMA -
20.6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Nezavisni sindikat JKP „Duboko“ oglasio se povodom saopštenja Demokratske stranke

Nezavisni sindikat JKP „Duboko“ oglasio se povodom saopštenja Demokratske stranke

Nezavisni sindikat JKP „Duboko“ Užice demantovao je informacije iz saopštenja Demokratske stranke. Saopštenje sindikata prenosimo u celosti.

- REKLAMA -

Nezavisni sindikat JKP „Duboko“ Užice u potpunosti demantuje informacije koje su se pojavile u javnosti objavom Demokratske stranke.

DS traži odgovore oko deponije

Mi, kao većinski sindikat, JKP „Duboko“, izražavamo veliko nezadovoljstvo zbog netačnih informacije koje su objavljene 7.3.2021. godine, a koje se tiču lošeg poslovanja preduzeća i lošeg rada direktora i menadžmenta Dubokog.

Svi zaposleni, zajedno sa menadžmentom i direktoru na čelu, bore se da svojim radom i trudom doprinesu funkcionisanju preduzeća. U period upandemije koji je težak za čitavu zemlju, a i svet, rad ovog preduzeća nije zaustavljen ni jednog trenutka. U protekloj godini, JKP „Duboko“ Užice je primilo oko 94 000 tone otpada, tretiralo oko 17 000 tona i selektovalo skoro 10% sekundarnih sirovina, što je apsolutni rekord od postojanja ove firme. Značajan rezultat je postignut zahvaljujući radnicima svih organizacionih jedinica, a ne samo trudom jednog dela nezadovoljnih vozača, koji smatraju da zarađuju plate svim zaposlenima u firmi i tako sebe stavljaju i prvi plan, ističu u Nezavisnom sindikatu JKP „Duboko“.

Radnici na održavanju, pored servisiranja sve starije komunalne opreme, uspešno otklanjaju svakodnevne kvarove na voznom parku, koji nekada nastaju i nesavesnim korišćenjem od strane vozača, i omogućavaju da ispravna vozila budu puštena u saobraćaj. Kvarovi kao što su prevrtanje kamiona (dva puta u kratkom vremenskom periodu od istog vozača), polomljen diferencijal, iskrivljena poluosovina, posledice su nesavesnog i neodgovornog korišćenja pojedinaca, a ne lošeg rada menadžmenta i direktora. Za svaki od navedenih kvarova, firma je snosila materijalne greške, izdvojili su u sindikatu.

Dodali su da radnici na deponovanju svojim izuzetnim zalaganjem uspevaju na adekvatan način da deponuju i svakodnevno prekrivaju zemljom sve veće količine otpada. Radnici centra za selekciju, i pored dosta obolelih od korone i obavezne izolacije, uspevaju da se izbore sa svim količinama otpada koji je namenjen tretmanu i u tako teškim uslovima selektovali su rekordne količine sekundarnih sirovina.

Zarad svih vrednih ljudi koji svoje poslovanje obavljaju odgovorno i savesno, većinski Nezavisni sindikat JKP „Duboko“ Užice osuđuje postupke nekolicine nezadovoljnih radnika koji iznošenjem neistina ruše ugled preduzeća i zalaganje direktora, menadžmenta i radnika.

 

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
scattered clouds
20.6 ° C
20.6 °
20.6 °
75 %
0.4kmh
42 %
Uto
21 °
Sre
30 °
Čet
26 °
Pet
29 °
Sub
17 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime