- REKLAMA -
13.9 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Najviše bodova za programe Crvenog krsta i Udruženja Užičana u Beogradu

Najviše bodova za programe Crvenog krsta i Udruženja Užičana u Beogradu

- REKLAMA -

Komisija Grada Užica za sufinansiranje programa organizacija civilnog društva u 2021. godini je objavila listu vrednovanja i rangiranja programa tih organizacija.

Na vrhu te liste su programi užičkog Crvenog krsta( Motivacija dobrovoljnog davanja krvi) i Udruženja Užičana u Beogradu( Negovanje i promovisanje tradicionalnih vrednosti grada Užica i Užičkog kraja).

Programe je ove godine podnelo više od 40 udruženja, društava i organizacija civilnog društva koji deluju u Užicu ili koji promovišu kulturnu tradiciju grada van njegovih teritorija.

Podsetimo, Grad Užice je 8. marta raspisao Javni konkurs kako bi sa ukupno četiri miliona dinara finansijski podržao ovogodišnje programe od javnog interesa za grad koje sprovode organizacije civilnog društva.

Udruženja, registrovana najmanje pre dve godine, podnosila su prijave za programe vrednosti od 70.000 do 300.000 dinara.

Grad je raspisao konkurs za oblasti zaštite potrošača i osoba sa invaliditetom, socijalne, boračko-invalidske ili zdravstvene zaštite, pomoći starima, društvene brige o deci, zaštite i promovisanja ljudskih i manjinskih prava, obrazovanja, nauke, kulture i za humanitarne programe.

–  Odluka o izboru programa kojima se iz budžeta grada Užica dodeljuju sredstva biće objavljena u roku od pet dana od dana donošenja, navodi se u javnom konkursu.

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -

Užice
clear sky
13.9 ° C
13.9 °
12.4 °
54 %
2.1kmh
0 %
Pon
16 °
Uto
19 °
Sre
23 °
Čet
25 °
Pet
20 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime