- REKLAMA -
33.5 C
Užice
Početna Slobodno vreme Nagradna igra TO Zlatibor

Nagradna igra TO Zlatibor

- REKLAMA -

Turistička organizacija Zlatibor organizuje veliku letnju nagradnu igru koja počinje 15. jula i traje do kraja avgusta.

Gosti Zlatibora se za učešće u nagradnoj igri mogu prijaviti svakog dana na info centrima i info pultovima Turističke organizacije Zlatibor.

Za ovu nagradnu igru obezbeđeno je preko 70 vrednih nagrada, a izvlačenja će biti organizovana svakog petka na Kraljevom trgu.

Pravo da osvoje neku od vrednih nagrada imaće samo gosti koji su tokom svog boravka na Zlatiboru prijavljeni u centralni informacioni sistem E-turista.

Na ovaj način Turistička organizacija Zlatibor pokušava da ukaže na važnost kategorizacije smeštaja i vođenja uredne evidencije turista na Zlatiboru.

Svedoci smo velikog broja neregistrovanog smeštaja koji se danas nudi gostima Zlatibora. Ova nagradna igra ima za cilj da promoviše smeštaj koji je kategorisan po zakonu i pruži benifite gostima koji odsedaju u registrovanim smeštajnim objektima. Da privuče turiste da biraju isključivo kategorisane smeštajne objekte.

Nagradna igra ima za cilj ne samo da pruži dodatnu vrednost gostima, već i da motiviše vlasnike smeštajnih objekata da se registruju i kategorizuju svoje objekte u skladu sa zakonom. Na taj način, povećava se broj registrovanih smeštajnih kapaciteta, što doprinosi rastu turističkog prometa, boljoj kontroli i kvalitetu usluge na Zlatiboru.

(D)oživi ritam leta na Zlatiboru (VIDEO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
33.5 ° C
33.5 °
33.5 °
35 %
3.2kmh
2 %
Pet
33 °
Sub
35 °
Ned
34 °
Pon
33 °
Uto
38 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime