- REKLAMA -
11.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Nabavkom rajdera olakšali košenje

Nabavkom rajdera olakšali košenje

- REKLAMA -

KJP Zlatibor je nabavilo rajder za košenje, čime će biti olakšan rad na održavanju javnih zelenih površina.

Iz KJP Zlatibor su naveli da su nabavili zglobnu mašinu sa pogonom na sva četiri točka koja osigurava vuču na blago strmim površinama.

    Rajder omogućava košenje u širini od 112 cm i visini od 25 do 80 mm. Pošto poseduje tri noža koja istovremeno kose i malčiraju, odnosno usitnjavaju pokošenu travu, sakupljanje trave nije potrebno, već ona služi za đubrenje površina koje se kose, objasnili su iz KJP Zlatibor navodeći da su za nabavku rajdera izdvojili 925.800 dinara sa PDV-om.


Biraju cveće za javne površine


Foto izvor KJP Zlatibor

KJP Zlatibor se priprema za ovogodišnju sadnju cveća i uređenje javnih zelenih površina, a toku je odabir sadnog materijala.

Do 15. aprila traje onlajn anketa tokom koje zainteresovani mogu glasati i izabrati do pet vrsta cveća koje bi želeli da KJP Zlatibor zasadi na javnim zelenim površinama.

Do sada je glasalo više od 160 građana, a najveći broj njih se izjasnio da bi boleo da KJP Zlatibor zasadi lavandu i kalibrahou.

- Advertisement -
J.P.
Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu. U timu Radio Lune i RAM mreže od 2013. godine.
- REKLAMA -

Užice
broken clouds
11.1 ° C
11.1 °
11 °
43 %
2.6kmh
75 %
Pet
12 °
Sub
14 °
Ned
16 °
Pon
19 °
Uto
12 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime