- REKLAMA -
21.1 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Na prvoj sednici Gradskog veća utvrđeni predlozi izveštaja završnog računa i poslovanja...

Na prvoj sednici Gradskog veća utvrđeni predlozi izveštaja završnog računa i poslovanja JKP

- REKLAMA -

Na prvom zasedanju Gradskog veća u novom sazivu, užički većnici utvrdili su predloge završnog računa budžeta za prošlu godinu i izveštaje o poslovanju gradskih javnih i javno komunalnih preduzeća za 2019. godinu. Veće se saglasilo sa godišnjim izveštajima Vodovoda, Bioktoša, Dubokog, Gradske toplane Užice, Niskogradnje, Užice razvoja, Stana, Velikog parka i Aerodroma Ponikve.

Prihvaćeni su i ovogodišnji kvartalni izveštaji ovih preduzeća koji se odnose na stepen usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz njihovih programa poslovanja. Utvrđeni su predlozi odluka o usvajanju Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini i o nadležnom organu koji će sprovoditi davanje u zakup ovog zemljišta.

Željko Marković, dipl. pravnik, predložen je za direktora Istorijskog arhiva, a u Savet za bezbednost imenovani su Slobodan Šiljković za predsednika Saveta i članovi Dragoljub Stojadinović, Vladimir Sinđelić, Darko Dragović, Miloš Milutinović, Dragutin Drulović i Jelena Đokić.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
21.1 ° C
21.1 °
21 °
37 %
1kmh
0 %
Uto
26 °
Sre
21 °
Čet
18 °
Pet
18 °
Sub
18 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime