- REKLAMA -
1.8 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Na benčmark radionici Prvi Partizan kao primer dobre prakse

Na benčmark radionici Prvi Partizan kao primer dobre prakse

- REKLAMA -

Benčmarking radionica Primeri dobre prakse kompanije Prvi partizan, održana je u četvrtak u Regionalnoj privrednoj komori Zlatiborskog upravnog okruga.

  • Povod za održavanje ovog skupa je obeležavanje dodele Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost Oskar kvaliteta za 2021. godinu kada je kompanija Prvi partizan osvojila najviše priznanje Šampion izvrsnosti u kategoriji realnog sektora, a generalni direktor Dobrosav Andrić specijalno priznanje Lider poslovne izvrsnosti za 2021. godinu, naveli su iz Regionalne privredne komore Zlatiborskog upravnog okruga.

Radionicu su organizovali kompanija Prvi partizan Užice i Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost, a suorganizator je bio i domaćin skupa Regionalna privredna komora Zlatiborskog upravnog okruga.

  • Osnovni cilj je da ova benčmarking radionica, kroz prezentaciju primera dobre prakse kompanije Prvi partizan, da pun doprinos afirmaciji nagrade Oskar kvaliteta, kao nacionalnog modela za poslovnu izvrsnost koja, kao snažno motivaciono sredstvo, ima za cilj da podstiče  organizacije svih sektora i delatnosti da ulažu stalne napore na poboljšanju svojih organizacionih i poslovnih performansi i povećanju konkurentske prednosti na domaćem i ino tržištima, naveli su iz RPK Zlatiborskog upravnog okruga.

Foto Grad Užice

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević, obraćajući se prisutnima, istakla je značaj jedne takve kompanije u gradu.

  • Nama je posebno drago što grad Užice u svom privrednom sistemu ima kompaniju koja svojim poslovanjem postiže odlične rezultate, dobija zavidna priznanja i kao takva služi kao najbolji primer poslovne izvrsnosti i kvaliteta. Mi ćemo se i dalje truditi da ovakve kompanije podržavamo i naravno sve pozivamo da zajedničkim radom i ulaganjima stvorimo uslove za njihov dalji razvoj, kazala je gradonačelnica Užica.

Skup, koji okuplja predstavnike partnerskih organizacija FQCE, poslovne partnere kompanije Prvi partizan, društvene zajednice i firmi iz Zlatiborskog okruga, deo je aktivnosti Kluba partnerskih organizacija Fondacije za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
broken clouds
1.8 ° C
1.8 °
1.8 °
87 %
1.5kmh
77 %
Pon
2 °
Uto
4 °
Sre
3 °
Čet
3 °
Pet
5 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime