- REKLAMA -
2.2 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport MOSI u Užicu sledeće godine u julu

MOSI u Užicu sledeće godine u julu

- REKLAMA -

U prisustvu više od 30 delegata iz gradova i opština učesnika MOSI u petak 01. decembra održane su sednice Stalnog komiteta i Skupštine MOSI Užice 2024. Zamenik predsednika opštine Kolašin Miodrag Bulatović, u ime organizatora MOSI Kolašin 2023 podneo je izveštaj o realizovanim igrama, nakon čega je izvršena primopredaja rukovođenja Skupštinom i Stalnim komitetom. Za predsednika Skupštine MOSI izabran je Nedeljko Milosavljević, Danijel Vukajlović vršiće funkciju predsednika Stalnog komiteta, dok je za sekretara oba tela izabran Dragiša Kuzmanović.

Na ovoj Skupštini doneta je odluka po kojoj će 59. MOSI Užice 2024 biti održane od 10 do 14. jula 2024. godine. U članstvo je primljena opština Ljubovija, a još tri sporta su uvrštena u program igara, i to plivanje, vaterpolo i basket 3×3.

Predstavnici Sportskog saveza Srbije, koji su prisustvovali sednicama postali su članovi-delegati i obećali da će se uključiti u organizaciju i pružiti neophodnu podršku. Delegatima se u ime grada obratio Ratko Trmčić, član Gradskog veća zadužen za društvene delatnosti.

Pre same Skupštine, održano je nekoliko sastanaka Organizacionog odbora Mosi Užice 2024, na čijem čelu se nalazi gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Prvi zadaci su uspešno obavljeni i nema sumnje da će predstojeće MOSI u Užicu, biti najmasovnije i najbolje organizovane igre.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
2.2 ° C
2.2 °
2.2 °
83 %
1.9kmh
12 %
Čet
13 °
Pet
13 °
Sub
14 °
Ned
15 °
Pon
13 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime