- REKLAMA -
-13.7 C
Užice
Početna Slobodno vreme Sport MOSI sledeće godine u Novoj Varoši, a 2024. u Užicu

MOSI sledeće godine u Novoj Varoši, a 2024. u Užicu

- REKLAMA -

MOSI igre će biti održane sledećeg leta u Novoj Varoši, odlučeno je na Skupštini Igara na Zlataru, prenose Varoške novine. Prema sadašnjoj odluci domaćin najveće amaterske sportske manifestacije na Balkanu 2023. biće Кolašin, a naredne godine Užice.

Prvobitni plan je bio da se 57. MOSI održe 2020. u Novoj Varoši, ali je zbog pandemije korona virusa sve odloženo za dve godine.

Naredni sastanak Stalnog komiteta i Skupštine MOSI biće održan krajem februara u Novoj Varoši kako bi se sagledala trenutna situacija sa pandemijom korone i eventualno utvrdio datum održavanja Igara. U skladu sa važećim epidemiološkim merama, doneće se i odluka pod kojim uslovima će moći da nastupaju sportisti, kaže predsednik Skupštine MOSI i Opštinskog sportskog saveza Nova Varoš Ljubivoje Vranić.

Nova Varoš će zbog MOSI u narednom periodu morati detaljno da rekonstruiše većinu sportskih borilišta na otvorenom u gradu u vrednosti više od 100 miliona dinara.

Iz Sportskog saveza kažu da je najurgentnija zamena tartan podloge na atletskoj stazi Gradskog stadiona na Branoševcu na kome će se održati oko 50 posto takmičenja.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
few clouds
-13.7 ° C
-13.7 °
-13.7 °
89 %
1.9kmh
15 %
Uto
-11 °
Sre
1 °
Čet
2 °
Pet
3 °
Sub
-0 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime