- REKLAMA -
23.2 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Priboj, Prijepolje, Nova Varoš, Sjenica Ministarstvo sporta doniralo sportsku opremu OŠ Dušan Tomaševi Ćirko u Velikoj Župi

Ministarstvo sporta doniralo sportsku opremu OŠ Dušan Tomaševi Ćirko u Velikoj Župi

- REKLAMA -

Osnovnoj školi Dušan Tomaševi Ćirko u Velikoj Župi Ministarstvo sporta doniralo je dva gola, dve mreže za odbojku, dve table sa obručima i komplet od 40 lopti za timske sportove.

Plikom posete Osnovnoj školi Dušan Tomaševi Ćirko u Velikoj Župi i obilaska fiskulturne sale, državni sekretar u ministarstvu sporta Marko Kešelj poručio je da država Srbija veoma vodi računa da stvori što bolje uslove deci da se bave sportom.

Želim vam da ove lopte koje smo danas doneli što pre iscepate. To će značiti da ste radili, da ste trenirali i postali bolji sportisti, i da ste na putu ka tome da postanete veliki šampioni. Sledite primer vaše učenice Kristine Radivojević i sutra osvajate medalje na nekim velikim takmičenjima kao što to ona čini – istakao je Kešelj.

On je naglasio da resorno ministarstvo želi da podstakne razvoj školskog sporta, sportskih školskih sekcija i rad mlađih selekcija u sportskim klubovima.

Direktorka škole Belkisa Beganović zahvalila se državnom sekretaru na poseti, i vrednoj donaciji.

Opremu koju smo danas dobili iskoristićemo i u budućem projektu koji planiramo da realizujemo, a to je kompleks sportskih terena, koji će se nalaziti u okviru škole. Mi imomo gotov projekat, građevinsku dozvolu i sve je legalizovano, samo je na nama svima zajedno da obezbedimo sredstva za taj projekat – istakla je direktorka Beganović.

- Advertisement -
IZVORPPMedia
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
23.2 ° C
23.2 °
23.2 °
76 %
1.9kmh
100 %
Ned
25 °
Pon
24 °
Uto
27 °
Sre
28 °
Čet
28 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime