- REKLAMA -
6.7 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Užice Milivojević v.d. direktor JP Užice razvoj

Milivojević v.d. direktor JP Užice razvoj

- REKLAMA -

Na mesto vršioca dužnosti direktora JP Užice razvoj je imenovan je diplomirani inženjer organizacionih nauka Miloš Milivojević, dosadašnji rukovodilac Odeljenja za odnose sa javnošću Grada Užica, odlukom odbornika Skupštine grada Užica na 19. sednici.

  • Miloš Milivojević, rođen je 1986. godine u Beogradu. Osnovnu i srednju elektrotehničku školu završio je u Užicu, a potom na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu 2010. godine stekao zvanje diplomiranog inženjera organizacionih nauka. Od 2014. godine zaposlen u Gradskoj upravi grada Užica, na upravljanju projektima, a potom na poslovima informisanja kao rukovodilac Odeljenja za odnose sa javnošću. Kao radnik gradske uprave učestvovao je u realizaciji brojnih projekata. Oženjen i otac je dvoje dece, pisalo je u priloženoj biografiji.

Podsetimo, direktor JP Užice razvoj Nikola Maksimović je podneo ostavku na tu funkciju, kako je obrazložio, iz ličnih razloga. Maksimović je od decembra 2012. do decembra 2016. godine bio direktor tadašnje Direkcije za izgradnju, potom je biran za direktora JP Užice razvoj.

Izveštaji o prošlogodišnjem poslovanju osam javnih i javno komunalnih preduzeća  u Užicu suusvpojili odbornici  Skupštine grada Užica tokom 19. sednice.  Prema rečima člana Gradskog veća Srđana Nedeljkovića, sva javna preduzeća su prošle godine poslovala u okviru planiranih aktivnosti predviđšenih Planom i programom poslovanja za 2021. godinu, osim JPK Duboko i JP Veliki park koji su negativno poslovali./ Foto izvor Grad Užice

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
6.7 ° C
6.7 °
6.7 °
96 %
1.3kmh
100 %
Sre
13 °
Čet
11 °
Pet
13 °
Sub
13 °
Ned
14 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime