- REKLAMA -
12 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Bajina Bašta, Požega, Kosjerić, Arilje Lučani/Požega: Za deset dana u Dragačevu su nestala dva muškarca

Lučani/Požega: Za deset dana u Dragačevu su nestala dva muškarca

- REKLAMA -

Za samo deset dana u Dragačevu su nestala dva muškarca, u selu Grab poslednjeg dana prošle godine trag se gubi A. V. (88), a 09. januara nestao je Z.M. (59) iz sela Dljin.

U potrazi za oba muškarca uključeni su porodica, prijatelji, policija, ali i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege, međutim ono što je otežalo situaciju jesu snežne padavine.

„Dubok sneg nam umnogome otežava potragu. U normalnim okolnostima vidimo na deset metara pored sebe, međutim sada je to nemoguće. Kao da se traži igla u plastu snega. Zbog ograničenog vizuelnog sagledavanja terena usled sneznih padavina, u dogovoru sa porodicom i policijom pretraga se nastavlja nakon otopljavanja snega “,  rekli su iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Požege.

Osamdesetosmogodišnjem muškarcu svaki trag se gubi 31. decembra, od kada se nije javljao porodici koja živi u Čačku, što je odmah bilo čudno pošto se uvek javljao na njihove pozive.

Porodica je odmah krenula do seoskog domaćinsta u kom je nestali živeo, ali su kuću zatekli praznu, otključanu, a svetlo je bilo upaljeno.

„Videli smo da se obukao i obuo, a kako je bilo otključano pomislili smo da je tu negde u komšiliku. Sve smo pretražili, međutim nigde ga nije bilo. Niko ga nije ni čuo, ni video. Od tada se aktivno traga za njim, a osim porodice, rodbine, komšija i prijatelja u potragu se uključila i policija“, rekao je njegov sin.

On je istakao da njegov otac nije bio dementan i da je bez obzira na svoje godine bio vrlo vitalan i aktivan.

Nestali Z.M. živeo je sam u proodičnoj kući, razveden je i prema rečima meštana nije konfliktna ličnost, niti koliko je njima poznato, sa nekim u sukobu.

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
few clouds
12 ° C
12 °
12 °
62 %
4.6kmh
20 %
Pet
18 °
Sub
18 °
Ned
19 °
Pon
22 °
Uto
19 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime