- REKLAMA -
20.4 C
Užice
Početna EKO Lepota i zdravlje dolaze iz prirode: Zdravi petak na gondoli

Lepota i zdravlje dolaze iz prirode: Zdravi petak na gondoli

- REKLAMA -

Kako kozmetički preparati utiču na kožu i organizam, u čemu je prednost prirodne kozmetike i kako se prave organski kozmetički proizvodi, saznale su učesnice besplatne radionice Zdravi petak na Gold gondoli.

Stručne i korisne savete iz oblasti prirodne kozmetike učesnice su dobile od fitoterapeuta i vlasnice linije luksuzne kozmetike DeVaux Cosmetiques de France, Karen Li Devo Gavranović.

  • Antistres leto na gondoli je program koji šalje poruku o važnosti negovanja zdravih stilova života, a ambijent okružen borovinom na međustanici bio je idealan za upoznavanje sa blagodetima prirodne kozmetike i najboljih sastojaka za negu lica i tela, napomenuli su iz JP Gold gondola Zlatibor.

Planinska muzička magija na Torniku

Foto JP Gold gondola

Karen Li Devo Gavranović je pokazala kako se na jednsotavan i lak način mogu pripremiti prirodni preparati i organska kozmetika od sastojaka koji se nalaze u svakom domaćinstvu. Na taj način učesnice su dobile mogućnost da same naprave svoje kozmetičke proizvode koje su dobile na radionici u specijalnim bočicama.

Foto JP Gold gondola

– Ja sam studirala šumarstvo i veoma sam povezana sa prirodom. Odlično znam kako da iskoristim darove prirode, ali nikada nisam imala priliku da na ovaj način pravim nešto za sebe. Bila sam uzbuđena tokom ove radionice i oduševljena na kraju kada smo napravili gotov proizvod. Zaista sam uživala, rekla je jedna od učesnica Jelena Đokić.

Foto JP Gold gondola

– Radionica je bila fenomenalna. Sve od sastojaka je korisno zato što je prirodno. Mi sve to imamo u kući i možemo da napravimo same. Divno je što ovde na Zlatiboru imamo osobu koja uvek može da nas nauči i kojoj možemo da se obratimo na temu prirodne kozmetike, rekla je Jasmina Nikolić.

Program radionice obuhvatio je definisanje prirodne kozmetike i upoznavanje sa kozmetičkim preparatima, metodologijom rada i sirovinama uz poruku o važnosti korišćenja prirodnih proizvoda i preparata. Kao rezultat korisnih informacija i praktične primene, učesnice su uspele da izrade Gold Summer Hydrating Toner i Gold Summer Vitamin C Serum koji su spakovani u specijalne kozmetičke bočice.

Kad dete traži grickalicu, treba mu dati krastavac, papriku ili šargarepu(AUDIO)

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
clear sky
20.4 ° C
20.4 °
20.4 °
64 %
1.2kmh
6 %
Uto
35 °
Sre
35 °
Čet
33 °
Pet
35 °
Sub
27 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime