- REKLAMA -
6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Čajetina Laboratorija specijalne bolnice Čigota AUDIO

Laboratorija specijalne bolnice Čigota AUDIO

- REKLAMA -

Laboratorija specijalne bolnice Čigota četiri decenije radi analizu krvi pacijenata i korisnika  usluga iz cele Srbije i regiona. Stručni tim trenutno čini šest laboratorijski tehničara, jedna medicinska sestra i jedan magistar farmacije medicinski biohemičar.

Mr Jelena Marković
Mr Jelena Marković

Laboratorija specijalne bolnice Čigota četiri decenije radi analizu krvi pacijenata i korisnika usluga iz cele Srbije i regiona. Stručni tim čine šest laboratorijski tehničara, jedna medicinska sestra i jedan magistar farmacije medicinski biohemičar.

Delovanje ove laboratorije jeste određivanje hormona štitne žlezde.

 Analiza dva osnovna hormona FT4 TSH se može izvršiti na osnovu puta Republičkog zdravstvenog fonda, koji svaki osiguranik može dobiti od izabranog lekara.

Laboratorija ima i komercijalni aspekt delovanja u okviru koga se nudi određivanje široke palete kako imunohemijskih tako i biohemijskio hematoloških parametara. Od imunohemijskih, komercijalno, određujemo ukupni T3 T4 antitijela TPO i TGAB, tumor markere, kalcitonin i tireoglobulin, hormon  paraštitne žlezde PTH i vitamin D. Od biohemijsko hematoloških analiza, komercijalno su u ponudi su kompletna krvna slika, osnovne biohemijske analize uključujući i kalcijum i fosfor, marker inflamacije CRP, test opterećenja glukozom, glikozilirani hemoglobin, takozvani HB1C kao i gustinu krvi poznatiji kao INR.

Laboratorija radi od ponedeljka do subote u vremenu od 7:00 h do 14:00h

Uzorkovanje krvi se radi do 9 časova. Rezultati se mogu preuzeti istog dana na prijemnom šalteru ove zdravstvene ustanove,  a sve dodatne informacije u vezi sa radom laboratorije I o analizama možete dobiti na pozivom laboratorije tel. 031 597 278

- Advertisement -
- REKLAMA -

Užice
clear sky
6 ° C
6 °
6 °
61 %
3.1kmh
0 %
Pet
6 °
Sub
6 °
Ned
7 °
Pon
2 °
Uto
-1 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Najčitanije

Slične vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime