- REKLAMA -
11.6 C
Užice
Početna Zlatiborski okrug Konkurs i u Zlatiborskom okrugu za upis na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih...

Konkurs i u Zlatiborskom okrugu za upis na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica

- REKLAMA -

Ministarstvo unutrašnjih poslova upisaće 300 polaznika na stručno osposobljavanje za obavljanje vatrogasno-spasilačkih poslova.

Do 25. maja traje konkurs MUP-a za upis polaznika na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica.

–  Upisaće 3 polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog bataljona Užice – teritorija grada Užica, 2 polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Mokra Gora – teritorija gradske opštine Užice, 2 polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Arilje – teritorija opštine Arilje, 2 polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Zlatibor – teritorija opštine Čajetina, po jednog polaznika za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Bajina Bašta i za potrebe Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Požega na teritoriji opštine Požega, navodi se u saoptšenju MUP-a.

Konkursu se mogu odazvati državljani Srbije od 19 do 30 godina starosti, sa srednjim obrazovanjem i vaspitanjem i vozačkom dozvolom za upravljanje motornim vozilom C kategorije i koji, između ostalog, najmanje godinu dana imaju prebivalište na teritoriji organizacione jedinice za koju je raspisan konkurs.

Iz MUP-a su naveli da izbor kandidata za polaznike kursa na osnovnu obuku pripadnika vatrogasno-spasilačkih jedinica sprovodi komisija koju imenuje ministar unutrašnjih poslova.

Detalji o konkursu se mogu naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova http://www.mup.gov.rs  i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku http://www.copo.edu.rs.

- Advertisement -
- REKLAMA -
Užice
overcast clouds
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
59 %
7kmh
100 %
Pet
12 °
Sub
14 °
Ned
15 °
Pon
17 °
Uto
17 °

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Dijalog

Poslednje vesti

- REKLAMA -

Postavite komentar

Unesite Vaš komentar!
molimo Vas unesite Vaše ime